LEVERINGSVOORWAARDEN

Bedankt voor uw aankoop bij Owlet.

Onze distributeur in Nederland, Bomedys, zal uw Owlet bestelling verzenden zodra uw aankoop is verwerkt.

Levering in Nederland.

Gratis levering voor bestellingen vanaf 49€.

Voor alle bestellingen in Nederland wordt uw bestelling verzonden via GLS.

Bij aankoop op owletcare.be aanvaardt u, als koper, de algemene Owlet verzendingsvoorwaarden zoals hieronder vermeld. Dit verzendingsbeleid vervangt alle schriftelijke of mondelinge mededelingen van een gelieerd of vertegenwoordigend bedrijf. Uitzonderingen op dit of enig ander beleid zijn uitsluitend ter beoordeling van Owlet and Bomedys.

LEVERINGSVOORWAARDEN:

Owlet zal het bestelde product binnen 2 werkdagen na de besteldatum verzenden.

De verlengde verzendtermijnen, zoals duidelijk aangegeven op het moment van aankoop, vervangen het vorige beleid (artikel a).

De koper is als enige verantwoordelijk voor de verzendkosten en kan, naar eigen keuze, kiezen uit verschillende verzendmethoden.

Owlet Baby Care, Inc. is niet financieel verantwoordelijk voor de toevallige keuze van de verzendmethode, gekozen op het moment van aankoop, en is niet verantwoordelijk voor het verschaffen van compensatie.

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de koper.

Wanneer komt mijn pakket aan?

Pakketten binnen de Benelux worden doorgaans geleverd binnen de 24 uur. In Europa, liggen de standaard levertijden tussen 24 en 96 uur. GLS levert van maandag tot vrijdag tijdens de normale kantooruren.